27.11.2018

Gaiasoft OÜ on Telema sertifitseeritud tarkvarapartner


Raamatupidamistarkvara Verp 6.3 toetab Telema EDI moodulit, mis loob tehnilise võimaluse vahetada e-dokumente kõigi ettevõtetega Telema EDI võrgustikus.

Kes on Telema?

Telema on Baltikumi suurim EDI ja e-arvete operaator, kes pakub lahendusi e-dokumentide vahetamiseks äripartnerite vahel. Telema edastab kaubandus- ja kuludokumente (tellimused, arved, saatelehed jpt) ja töötleb neid vastavalt ärireeglitele. Telema süsteemis on üle 4000 poe ja 1000 tarnija, aastas vahetatakse rohkem kui 15 miljonit dokumenti.

Mis on EDI?

E-andmevahetus (EDI) on võimalus usaldada aeganõudvad ja tülikad toimingud arvutitele. Aeg unustada PDF- ja paberdokumendid. Telema paneb arved, tellimused, saatelehed ja vastuvõtukinnitused äripartnerite vahel liikuma automaatselt. Otse ühest majandustarkvarast teise.

  • Tagab täpsuse: Loobudes andmete pidevast ümbertrükkimisest, loobud ka hooletusvigadest.
  • Kiirendab protsesse: Mida kiiremini andmeid töödeldakse, seda enam jääb aega sisulise tööga tegelemiseks.
  • Alati usaldusväärne: E-andmevahetusega ei lähe enam kaotsi ükski dokument – igast tegevusest jääb maha logi.

 

Kui palju EDI maksab?

Telema mooduli aktiveerimine Verp tarkvaras maksab rendilepinguga kasutajatele 15€ +km ja välja ostnud kasutajatele 300€ +km. Gaiasofti klientidelt Telema oma tavapärast liidestustasu ei küsi. Dokumendivahetuse tasu koosneb edaspidi kuutasust ja dokumentide arvust. Hinnad algavad 9€ kuus.

Kuidas liituda?

Kui Teie ettevõtte kasutab Verp raamatupidamistarkvara, piisab e-dokumendivahetuse alustamiseks kolmest lihtsast sammust:

  • Võtke ühendust Gaiasofti spetsialistidega ning Telema moodul aktiveeritakse 3 tööpäeva jooksul.
  • Lepingu sõlmimiseks Telemaga, võtke ühendust nende müügispetsilistidega: telema@telema.com
  • Lepingu allkirjastamise järel luuakse Teile Telema süsteemis kasutajakonto ning seadistatakse ühendused soovitud äripartneritega.

Leppige oma äripartneritega kokku, et edaspidi vahetate dokumente Telema süsteemis.